Prova på våra aktiviteter

Hos oss i Nybro simhall hittar du alltid något att göra. Utöver bad och gym erbjuder vi ett flertal olika aktiviteter.

Mammaträning

Mammaträning

Du vet väl att det är positivt att träna under sin graviditet och efter en förlossning. Styrketräning kan bland annat ge smärtlindring och minska trötthet. Med hjälp av utbildade instruktörer kan vi a...

PT Vatten

PT Vatten

Utveckla dina kunskaper i vattnet med oss!

Aqua Grund

Aqua Grund

Här jobbar vi på den grunda delen till fartfylld musik i 45 minuter. I detta pass har du vattnet som motstånd, antingen med eller utan redskap.

Aqua Djup

Aqua Djup

Här jobbar vi på den djupa delen med flytbälte i 45 minuter till fartfylld musik. Vi använder redskap så som hantlar, frisbee och liknande.

Fasciabehandling

Fasciabehandling

Fasciabehandling är effektivt för dig som går med smärta pga monoton arbetsbelastning, likväl för dig som har en gammal skada som stör kroppens rörelsemönster. För bokning, ring receptionen.

Relaxkväll

Relaxkväll

Vi släcker ner belysningen och tänder ljus medan vi spelar lugn musik. Vill du ta en paus från simningen erbjuder vi även bastu under kvällen.

Massage

Massage

Unna din kropp en stunds avkoppling. Vi anpassar alltid massagen till just dina behov oavsett om du är idrottare eller ej.

Gym

Gym

Actics träningsanläggning finner du i simhallens lokaler i badhusparken. Anläggningen är utrustad med en maskinpark samt ett friviktsgym i källaren.

Badkalas

Badkalas

Låt ditt barn få en rolig födelsedag med sina kompisar där ni är helt själva i Nybro simhall!