NYBRO SIMHALL

Välkommen till vattnet, värmen och leken i Nybro Simhall

Simskola

Långsiktigt övande under lekfulla former, formar vattenglada och trygga barn som både kan njuta av allt det roliga det innebär med att bada, men som också har respekt för vattnet. Vi är oerhört glada att så många förstår vikten av att investera i barnens vattenvana och simkunnighet. Tack för att ni väljer att simma med era barn hos oss!

Allmän info

  • Anmälan görs enbart här på hemsidan. Det går alltså inte att anmäla sig via telefon, mejl eller på plats i Nybro simhall.
  • Vi tar emot ett visst antal barn i varje grupp, antalet står skrivet i respektive grupps information. Men gemensamt för grupperna är att vi behöver ha minst 5 stycken barn i vardera grupp för att vi ska köra igång den.
  • Alla simskolor i Nybro kommun bedrivs vanligtvis i 10 veckor, läsåret är indelat i 3 terminer enligt följande. Termin 1 börjar vanligtvis v.34, Termin 2 går normalt igång v.45 och Termin 3 startar vanligen v.6. Håll utkik efter närmare information på våra sociala medier och under respektive simgrupp här på hemsidan. Under sommaren blir det vanligtvis en mer intensivare period, veckorna kan variera och är därför inte fastställt.
  • Barn som är skrivna i Nybro kommun eller går i förskola/skola i Nybro Kommun har förtur till simskolorna. Detta gäller även för reservlistan om simskolan skulle bli fulltecknad.
  • Vi simlärare är utbildade via SLS och lär i huvudsak ut bröst- och ryggsim. Våra grupper utgår från målsättningarna i SLS simmärken.

För mer information och anmälan, tryck på önskad grupp nedan.