NYBRO SIMHALL

Välkommen till vattnet, värmen och leken i Nybro Simhall

Simskola

Långsiktigt övande under lekfulla former, formar vattenglada och trygga barn som både kan njuta av allt det roliga det innebär med att bada, men som också har respekt för vattnet. Vi är oerhört glada att så många förstår vikten av att investera i barnens vattenvana och simkunnighet. Tack för att ni väljer att simma med era barn hos oss!

Allmän info

  • Anmälan görs enbart via hemsidan. Betalning sker som en direktbetalning via swish i samband med anmälan. Det går alltså inte att anmäla sig via telefon, mejl eller på plats i Nybro simhall.
  • Vi tar emot ett visst antal barn i varje grupp, antalet står skrivet i respektive grupps information. Men gemensamt för grupperna är att vi behöver ha minst 5 stycken barn i vardera grupp för att vi ska köra igång den.
  • Alla simskolor i Nybro kommun bedrivs vanligtvis i 8 veckor, läsåret är indelat i 5 omgångar enligt följande. Omgång 1 börjar vanligtvis v.34,  Håll utkik efter närmare information på våra sociala medier och under respektive simgrupp här på hemsidan. Under sommaren blir det vanligtvis en mer intensivare period, veckorna kan variera och är därför inte fastställt.
  • Barn som är skrivna i Nybro kommun eller går i förskola/skola i Nybro Kommun har förtur till simskolorna. Detta gäller även för reservlistan om simskolan skulle bli fulltecknad.
  • Vi simlärare är utbildade via SLS och lär i huvudsak ut bröst- och ryggsim. Våra grupper utgår från målsättningarna i SLS simmärken.

Simskoleomgång 4

Period v.10-17

Anmälan öppnar 20/2

(23/2 utanför Nybro kommun)

Anmälan stänger 27/2

Simskolan Droppen byter namn till Krabban

Under Hösten-2021 så sker det ändringar i upplägget för simskolan Droppen som därför byter namn till Krabban. Istället för att barnen ska bada själva med 2 simlärare kommer barnen att bada tillsammans med en vuxen och ledas av en simlärare. Detta upplägget innebär att barnen får en större trygghet för vattnet i sällskap med sin förälder och frigör så att vi kan fokusera mer av tiden på att utveckla barnens vattenvana.

Vid övriga frågor kring simskolor mejla till simskoleansvarig:

Badmästare, Anton Persson

Mejl: Anton.persson@nybro.se

Eller ring: 0481-450 77

För mer information och anmälan, tryck på önskad grupp nedan.