Massagebehandlingar

Massagebehandlingar

Unna din kropp en stunds avkoppling. Vi anpassar alltid massagen till just dina behov oavsett om du är idrottare eller glad motionär.

Friskvårdsmassage 45 minuter

Unna din kropp en stunds avkoppling. Friskvårdsmassage är en traditionell massage där du ligger på en massagebänk i ett avskilt rum och får en avslappnad stund. Bad, bastu, bubbelpool och lån utav handduk ingår.

En djuparbetande massage minskar smärta och löser upp spänningar i hela kroppen som kan uppstå av bland annat stress. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare och avslappnad.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är hårdare och går ofta djupare in i musklerna än vanlig massage som är till för att behandla och påskynda återhämtning. Massagen kan även vara en specifikt riktad massagebehandling med syfte att förbättra förutsättningarna för en snabb och bra läkning av en tidigare skada.

Massage 10 eller 20 minuter

Avkopplande massage för axlar, nacke och överdel av rygg. Denna massage utförs i simhallen sittande på en behandlingsstol.

Pris: Friskvårdsmassage 45 minuter: 551 kronor. Fascia behandling/Massage 60 minuter: 688kr. Massage 10 minuter: 69 kronor plus badentré. Betalning sker i simhallens kassa.

Boka: Bokning görs genom att ringa receptionen eller mejla till kristina.nilsson@nybro.se. OBS. att vid mer än 10 minuters försening utan meddelande avbokas din tid.