Babysim, ny omgång vecka 34-41,
Anmälan öppnar 6 Augusti.

Verksamhet för barn från 4 månader som tillsammans med vuxen vägleds genom lek och målrelaterade övningar till att upptäcka glädje med och respekt för vatten.

I Nybro simhall har vi tre olika grupper för babysim, Nybörjare (från 4 månader), Fortsättning ett (6-9 månader) och Fortsättning två (9-12 månader).

Babysim omgång 1, period vecka 34-41 Anmälan öppnar 6/8 för Nybro kommun och för boende utanför Nybro kommun öppnar anmälan den 10/8. Vid röda dagar gör vi uppehåll.

Babysim nybörjare

Babysim nybörjare

Nybörjargruppen är för dig och ditt barn som inte har deltagit i en babysimskola tidigare. Inga förkunskaper krävs. Vi rekommenderar att ditt barn är mellan 4-6 månader vid kursstart.

Babysim fortsättning ett

Babysim fortsättning ett

Fortsättningsgrupp (6-9 månader) är för dig och ditt barn som tidigare deltagit i en nybörjargrupp eller om barnet blivit 6 månader och ni vill utveckla grepp och anta nya utmaningar.

Babysim fortsättning två

Babysim fortsättning två

Fortsättningsgrupp (9-12 månader) är för dig och ditt barn som tidigare deltagit i en nybörjargrupp eller om barnet blivit 9 månader och ni vill utveckla grepp och anta nya utmaningar.

Småbarnssim 1-2 år

Småbarnssim 1-2 år

När ditt barn har fyllt 1 år är du välkommen att anmäla er till Småbarns sim 1-2 år. Det som krävs är att du som vuxen är med och badar tillsammans med barnet vid varje lektionstillfälle.

Småbarnssim 2-3 år

Småbarnssim 2-3 år

När ditt barn har fyllt 2 år är du välkommen att anmäla er till Småbarnssim 2-3 år. Det som krävs är att du som vuxen är med och badar tillsammans med barnet vid varje lektionstillfälle.